Zoeken

Gesigneerde Indian Chieftain tank ter veiling aangeboden

6 januari 2014
Fan van Indian Motorcycles, en altijd al een uniek en gesigneerd onderdeel motor memorabilia willen hebben? Deze week kun je bieden op een gesigneerde tank van de vorig jaar gelanceerde nieuwe Indian Chieftain.

Indian Chieftain tank

De veiling van deze gesigneerde tank van de Indian Chieftain is het resultaat van een samenwerking tussen de Amerikaanse fabrikant en Twin Cities YMCA Intervention Services. De tank zal deze week worden geveild op de 2014 Las Vegas Antique Motorcycle Auction, welke van 9-11 januari plaatsvindt.

De opbrengst van de veiling is ten bate van dat Twin Cities YMCA Youth Intervention Services, die het geld wil gaan gebruiken om risico-jeugd bij sociale activiteiten te ondersteunen en ze kennis te laten maken met de wereld van gemotoriseerde sporten.

De ter veiling aangeboden tank is gesigneerd door alle medewerkers van het Reseach en Development Center en de Design engineers en technici bij Polaris Industries, het moederbedrijf van Indian Motorcycles waar de nieuwe Indian Chieftain is ontworpen. Uiteraard mocht ook de handtekening van Polaris CEO Scott Wine niet ontbreken. De unieke tank wordt geleverd in een beschermende plexiglas kubus.

Interesse? Klik hier voor meer informatie.