Zoeken

Geen Berlin Harley Days in 2011

16 februari 2011
Harley fans hoeven dit jaar geen plannen te maken om af te reizen naar de Duitse hoofdstad, voor de Berlin Harley Days. Als gevolg van complicaties bij het zoeken naar een geschikte locatie zal het grootse evenement dit jaar geen doorgang gaan vinden.

Berlin_Harley_Days_2009

De Berlin Harley Days werd in 2009 voor het eerst georganiseerd en was een groot succes, meer dan 150.000 bezoekers stroomden volgens de organisatie destijds naar Berlijn om blijk te geven aan hun passie voor Amerikaanse motorfietsen.

Na het succes van 2009 lag het voor de hand dat het evenement vervolg zou gaan krijgen, maar herhaling in 2010 mislukte omdat de organisatie niet aan de strenge eisen van de autoriteiten kon voldoen. Omdat ook voor dit jaar Harley-Davidson er niet in is geslaagd het evenement naar eigen inzicht vorm te geven is besloten het evenement niet te organiseren. Problemen met de financiëring van het project zouden hier aan ten grondslag liggen.

Daarmee is niet gezegd dat Harley-fans geen buitenlandse tripjes in het verschiet hebben. Van 24 tot 26 juni wordt in Hamburg de Harley Days georganiseerd, terwijl in mei dit jaar eenzelfde feestje in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen plaats zal vinden. De Vienna Harley Days vinden plaats van 13 tot 15 mei 2011.

Bron: Berlinharleydays.com