Zoeken

Eybis organiseert 11 juli circuitdag Nurburgring

28 juni 2010

Als je op de dag dat de finale van het WK voetbal zal worden gespeeld een circuitdag organiseert dan heb je ballen. De Belgische circuit-organisator Eybis heeft op de valreep voor 11 juli het Grand Prix circuit van de Duitse Nürburgring weten te strikken en dan zijn wij de beroerdste niet om daar even bij stil te staan.

Eybis_Nurburgring.jpg

Met keuze uit 39 dagen op 13 circuits in 9 landen is Eybis een van de grootste (zo niet, dé grootste) organisator van circuit-events. Naast het roemruchte circuit van Hockenheim heeft men nu ook het Grand Prix circuit van de Nürburgring weten te boeken, en wel op zondag 11 juli. Precies, de dag dat ook de finale van het WK voetbal wordt gespeeld.

Reden te meer om die dag een circuitdag in Duitsland mee te pikken. Allereest wordt die finale pas om 20:30 uur gespeeld en zal dat je zes sessies op de Nürburgring niet verstoren, daarnaast kan de finale in theorie Nederland - Duitsland worden, en wat is er mooier dan in Duitsland te zien hoe onze jongens revanche gaan nemen op de verloren finale van 1974.

Meer informatie en inschrijven kan via de website van Eybis.