Zoeken

Eybis maakt 2011 Circuit Events kalender bekend

11 februari 2011
Eybis, de Belgische organisator van circuit-evenementen, heeft haar kalender voor 2011 bekend gemaakt. Dit jaar staan in totaal 14 evenementen op de agenda, op twaalf verschillende circuits en verspreid over 6 Europese landen. Voor het eerst heeft de Eybis daarbij twee dagen op Assen weten te strikken.

EYBIS_2011_Circuit_Events

Assen is trouwens niet het enige circuit dat nieuw is op de 2011 kalender, ook heeft de organisatie twee Grand Prix circuits, Le Mans in Frankrijk en Estoril in Portugal, weten te contracteren. Met name Le Mans was voor Eybis directeur Frank Slabbynck een langgekoesterde droom waar meer dan vijf jaar arbeid in is gaan zitten.

14 evenementen omvatten twee of drie rijdagen, waarmee het totaal aan circuitdagen voor 2011 op 34 uitkomt. Het is daarbij niet strikt noodzakelijk om voor alle dagen van een event in te schrijven, inschrijven voor een enkele dag is eveneens mogelijk.

EYBIS_2011_Kalender

Met ingang van het 2011 seizoen kan er enkel nog met creditcard worden betaald, bij boekingen tot twee maanden voorafgaand aan het evenement neemt de organisatie daarbij de kosten volledig voor hun rekening. Voor inschrijvingen / betalingen die minder dan twee maanden vooraf gebeuren worden 2,5% (een gedeelte van de creditcard kosten die door de creditcardmaatschappij worden berekend) doorberekend.

Meer info: www.eybis.com