Zoeken

Executie verkoop dreigt voor Orange County Choppers

28 januari 2011

Discovery's welbekende familie Teutul heeft het nieuws weer eens weten te halen. Ditmaal niet vanwege een zoveelste vete tussen vader Paul Sr. en zoon Paul Jr., maar omdat vanwege wanbetaling een executie verkoop dreigt van het Orange County Choppers bedrijfspand.

American_Chopper.jpg

Voor diegenen die het spoor inmiddels helemaal bijster zijn voor wat betreft de Teutul familie willen we het nog een keer vertellen. Het bedrijf vergaarde roem dankzij het TV programma American Chopper, waar vader en zoon met regelmaat elkaar in de haren vlogen. Zoonlief vertrok bij het bedrijf en startte zijn eigen onderneming, waarna een rechtsgang volgde over de aandelen van het bedrijf. American Chopper, dat in Amerika inmiddels was verhuist naar TLC (The Learning Channel), kwam ten einde, waarna Discovery met het idee kwam voor een nieuw programma, waar vader en zoon in een battle het tegen elkaar zouden gaan opnemen.

Het bedrijf is recent echter in opspraak gekomen omdat het al geruime tijd niet aan zijn hypothecaire verplichting heeft voldaan. Volgens de Amerikaanse krant Long Island News gaat het om een hypotheekaflossing van $96.400 en nog een van $14.000.

Gebrek aan middelen is echter niet de reden dat O.C.C. niet aan zijn betalingsverplichting heeft gedaan. Naar verluid heeft het bedrijf de betalingen niet gedaan omdat het beweert dat het bedrijfspand miljoenen minder waard is dan in 2007, en wil het herziening van de betalingen. Als gevolg van de wanbetaling hebben de schuldeisers nu een verzoek tot executie verkoop ingediend.

Bron: LongIslandPress