Zoeken

Eurosport commentator competitie tijdens MBU

2 februari 2010

Als er iets is waar wij Nederlanders heer en meester in zijn, dan zal dat ontgetwijfeld het becommentariseren van de commentator zijn. Tijdens de komende MBU geeft de organisatie jou de kans om voor een keer op de stoel van de commentator te gaan zitten.

Commentator.jpg

Een kleine zoektocht op het internet levert genoeg kritieken op om je dagenlang kostelijk te vermaken. Topics over commentatoren die er niets van bakken, zo blind zijn als een vink en alleen maar zitten te lullen over de boodschappen van de zus van de buurvrouw van... Topics waarbij vaak ook wordt geschermd met buitenlandse, en dan voornamelijk Britse commentatoren, die het in onze ogen altijd veel beter lijken te doen.

Maar, hoe simpel of hoe moeilijk is dat eigenlijk, het becommentariseren van een wedstrijd. Denk jij alles van motorsport, zowel WK Superbike als MotoGP te weten, zie jij in één oogopslag wie er als eerste door de bocht gaat, merk jij snelle inhaalacties direct op, en denk jij dat je een goede verslaggever bij deze wedstrijden zou kunnen zijn?

Pak dan nu je kans, en meld je aan voor de Motorsport Commentator Wedstrijd. Aanmelden kan t/m 10 februari 2010. Ga naar www.motorbeursutrecht.nl/commentator en meld je aan. De winnaar wint een VIP ontvangst in de studio van Eurosport, en mag een live uitzending van Diederick de Vries en Patrick van den Goorbergh bijwonen tijdens een WK Superbike wedstrijd.

Meer informatie:
Tijdens MOTORbeurs Utrecht zal op zaterdag 20 februari 2010 een echte motorsport commentator wedstrijd worden gehouden, die wordt gepresenteerd door Diederick de Vries, zelf sportverslaggever bij Eurosport voor de WK Superbikes. Test niet alleen je kennis van de motorsport, maar zorg er ook voor dat je dit door een microfoon zo duidelijk mogelijk kunt verwoorden. Dit is moeilijker dan je denkt! De beelden worden door Eurosport ter beschikking gesteld, en zorgen ervoor dat jij gedurende een paar minuten jezelf een echte verslaggever kunt voelen!

Wat kun je winnen?
De winnaar van de Motorsport Commentator Wedstrijd krijgt een VIP ontvangst in het Olympisch Stadion waar Eurosport is gevestigd. Daar krijg je een rondleiding, en mag je (mét koptelefoon) een live-verslag van Diederick de Vries en Patrick van den Goorbergh bijwonen tijdens een van de WK Superbike wedstrijden.

Daarnaast winnen de finalisten nog een aantal andere mooie prijzen, zoals een jaarabonnement op Eurosport Player en zijn er voor elke deelnemer een aantal gave Eurosport items te winnen. De moeite waard dus om mee te doen.

Meer informatie is te vinden op www.motorbeursutrecht.nl/commentator