Zoeken

Eind november 16e editie Meet the Speed

12 september 2012
De die-hards hebben het natuurlijk al lang in hun agenda staan, maar mocht je het nog niet weten: van woensdag 21 t/m 28 november 2011 organiseert Wilco Zeelenberg voor de 16e keer de meest complete rijvaardigheidscursus van dit moment, de Zeelenberg Racing Meet the Speed op Circuit Almeria in Zuid-Spanje.

Zeelenberg_Speedweek_071115FVEF5027

Wilco Zeelenberg en zijn zeer ervaren team geven een rijvaardigheidstraining van een ongekend hoog niveau met daarin veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Hierdoor is Meet the Speed de uitgelezen kans om als beginner kennis te maken met het circuit rijden, of als circuitrijder veel vooruitgang te boeken. Met een duidelijke indeling naar niveau, rijdt iedereen aan het eind van een week Meet the Speed beter, sneller en maar bovenal veiliger.

Op het circuit van Almeria in Zuid-Spanje krijgen de deelnemers niet de zoveelste, propvolle circuitcursus voorgeschoteld! De deelnemers rijden 5 dagen, vijf sessies per dag en per sessie zijn er maximaal 20 cursisten op de baan. Hierdoor hebben Wilco Zeelenberg en Patrick van den Goorbergh met hun ervaren team na én tijdens elke sessie alle tijd om elke deelnemer persoonlijk, met behulp van video-analyses, volop aanwijzingen te geven. 

De instructeurs zijn wederom bekenden; Patrick van den Goorbergh, Kervin Bos, Raymond Schouten, Michael van der Mark, Henk van der Mark, Bob Withag, Ron van Steenbergen, Sven Ahnendorp, Torleif Hartelman, Rik Lenters, Wim Kroegman, Rafaël Sinke, Paul Mooijman en anderen. Zij vertellen u alles over ideale lijnen, rem- en bochtentechnieken en alle andere zaken die van belang zijn voor een goede ronde over het zeer technische Circuit Almeria.

Tussen de rij-sessies door wordt de gehele dag uitgebreide voorlichting gegeven over motortechniek en uiterst relevante zaken als de banden, geometrie, vering en demping van de motorfiets. Alle deelnemers krijgen na afloop een officieel Meet the Speed certificaat en nog tal van andere leuke verrassingen…

Naast de geheel verzorgde rijvaardigheidstraining onder leiding van de allerbeste instructeurs onderscheidt de Meet the Speed zich nog meer van de rest. In het inschrijfgeld is het volgende inbegrepen: heen- en terugvlucht, transport van uw motorfiets over de weg, gratis benzine tijdens de rijvaardigheidstraining op Circuit Almeria, een uiterst professionele werkplaats met zeer ervaren monteurs uit de wegracerij, topcatering tijdens de gehele rijvaardigheidstraining op Circuit Almeria en in het vier sterren hotel aan de kust van Mojacar, en nog véél meer….         

Meer informatie: www.zeelenbergracing.com