Zoeken

eBay veiling voor 12 Panigale V4 S van Race of Champions

17 juli 2018
Het komend weekend is het Misano World Circuit Marco Simoncelli weer toneel voor het tweejaarlijkse World Ducati Weekend, met als hoogtepunt de "Race of Champions." Speciaal voor deze race heeft Ducati twaalf unieke Panigale V4 S motoren gemaakt welke na de race via eBay worden geveild.

In Rimini wordt deze dagen hard afgeteld naar de 2018 editie van het WDW, dat dit jaar van 20 tot 22 juli op het circuit van Misano plaatsvindt. Een van de onderdelen van het WDW is de Race of Champions, waar alle Ducati grootheden als Dovizioso, Lorenzo, Petrucci, Miller, Davies, Melandri, Rinaldi, Pirro, Abraham, Rabat, Fores - en niet te vergeten de kampioen die geschiedenis met Ducati heeft geschreven, Troy Bayliss - het tegen elkaar zullen gaan opnemen met gelimiteerde one-off Panigale V4 S motoren. 

De Race of Champions vindt op zaterdag 21 juli om 13: uur plaats en wordt zelfs live uitgezonden op SKY Sport Italia.

De twaalf motoren die voor de Race of Champions worden gebruikt - allen one-off geprepareerde specials - kunnen na afloop van de race via een publieke veiling op eBay worden gekocht. De veiling start op zaterdag om 18:00 uur en sluit exact 24 uur later. Ter ondersteuning van deze speciale veiling zet eBay een Ducati Store op met "Race of Champions" thema.



Elke motor heeft graphics van de desbetreffende coureur en een kleurschema dat is gebaseerd op de machine waarmee in de MotoGP of het WK Superbike wordt geracet. Op de kroonplaat is een plaque met naam en racenummer van de coureur voorzien en de tank zal door de coureur worden gesigneerd. De motoren zijn voorzien van een certificaat van echtheid, ondertekend door Ducati CEO Claudio Dominicali himself.