Zoeken

Ducatisumisura: online je eigen Ducati pak ontwerpen

6 augustus 2015
Een eigen kledinglijn had Ducati al, maar nu zijn ze in Bologna nog een stap verder gegaan met Ducatisumisura, een nieuwe Ducati website waar je zelf je eigen Ducati outfit kunt ontwerpen. De in zeven talen opgezette website is geschikt voor computers en tablets.

ducatisumisura.com 01

Met de bekende ‘druk op een knop’ kan volgens Ducati op de nieuwe website Ducatisumisura zelfs de grootste digibeet zijn eigen Ducati outfit ontwerpen. Eigen kleuren kiezen, wat logo’s en teksten toevoegen, dat soort zaken moeten op de SuMisura (dat Italiaans voor handgemaakt is) website eenvoudig kunnen worden gedaan.

De SuMisura website, die in samenwerking met Dainese is opgezet, biedt de mogelijkheid om een online schets van je eigen perfecte pak te maken. Een configurator helpt je met het personaliseren van het gekozen model, voor het finetunen van het ontwerp moeten alle instructies op de website terug te vinden zijn.

Te kiezen valt er uit vier modellen, Ducati Corse C2 Racing, D|Air Ducati Corse Racing, Ducati Corse Lady Racing en het Ducati Corse C2 2-delige pak. Mocht je lijf niet in een confectiepak passen, dan kan er online een afspraak met een Ducati dealer worden gemaakt om je maten op te laten meten.