Zoeken

Ducati Village tijdens WK Superbike Assen

7 april 2014
Het is weer een traditie aan het worden, de Ducati Village tijdens het WK Superbike in Assen, dat door Ducati North Europe is opgezet in samenwerking met de Ducati Club Nederland. Ook dit jaar heeft de Ducati Village uitzicht op het spectaculairste deel van het circuit, en er zijn nog kaarten te verkrijgen.

Davide Giugliano_Ducati_Panigale_Phillip_Island

Het laatste weekend van april zal het TT circuit toneel zijn van de 3e ronde van het WK Superbike, waar dit jaar Ducati het heft weer volledig in handen heeft genomen met Chaz Davies en Davide Giugliano als coureurs. Met name de Romein heeft de eerste wedstrijd al leuke dingen laten zien en wist tijdens de laatste privé test in Jerez ook de snelste tijd op de klokken te zetten. En wat nou mooier dan genieten van deze donkere klanken op een privé tribune van Ducati zelf.

De Ducati Village is gelegen op een afgesloten deel van de hospitality paddock met zicht op de Geert Timmer bocht. Vanaf de Ducati tribune heb je zicht op de videowall naast de tribune, waardoor je niets van de actie hoeft te missen. Uiteraard heb je ook toegang tot de paddock - en daarmee een kans de coureurs tegen het lijf te lopen, en mag je je Duc op de speciale Ducati parking bij de Ducati Village parkeren.

Voor € 119 per persoon ontvang je een exclusieve paddockkaart waarmee je drie dagen lang van alle WK Superbike actie kunt genieten. Voor dat geld krijg je naast de toegangskaart een speciaal Ducati pakket met onder andere een t-shirt, is er de hele dag gratis koffie en krijg je een consumptiebon voor een luxe sandwich. Ook is er een bewaakte garderobe voor al je motorspullen.

De prijs van al dit moois bedraagt € 119. Leden van de Desmo Owners Club krijgen een tientje korting op de prijs, terwijl kinderen tot en met 15 jaar slechts een tientje hoeven te betalen. Inschrijven kan via de website van Ducati.