Zoeken

Ducati tribune tijdens WK Superbike Assen

7 maart 2010

Het is inmiddels een aardige traditie geworden: de Ducati tribune tijdens de jaarlijkse World Superbike race op het TT circuit van Assen. Ook dit jaar heeft Ducati Benelux weer een interessant pakket samengesteld voor Ducatisti.

Fabrizio_Haga_Phillip_Island_2010.jpg

Voor het bedrag van € 115,- kun je, net als de afgelopen jaren, een exclusieve paddockkaart kopen, die je recht geeft op de exclusieve Ducati tribune met uitzicht op de GT-bocht. Om niets te hoeven missen van de actie van het Xerox Ducati raceteam. Maar dat is niet het enige wat je voor die 115 Euro krijgt.

Naast de Ducati tribune met uitzicht op een grote videowall naast de tribune heb je met de paddockkaart uiteraard ook toegang tot de paddock, en heb je op zaterdag en zondag met je Ducati toegang tot de beveiligde parkeerplaats op de paddock. Ook de Ducati tent met eigen catering zal wederom bij de Ducati tribune aanwezig zijn.

Verder kun je voor € 12,50 extra inschrijven voor de pitwalk en is er op zaterdagavond een barbeque voor de prijs van € 19,-

Pirelli Track Experience
Om de Ducati Superbike ervaring compleet te maken wordt er met bandenpartner Pirelli wederom een ‘Pirelli Track Experience’ georganiseerd.  Hiervoor krijgen 100 Ducati eigenaren die hun motor hebben voorzien van Pirelli schoeisel de exclusieve kans tijdens de kwalificatietrainingen op zaterdag 3 paraderondes op het circuit te rijden.

Meer info: ducati.nl