Zoeken

Ducati Roma: directe dochteronderneming van de fabriek

25 juni 2013
Ducati heeft in Rome een nieuwe Ducati Store geopend. Uniek aan de Romeinse Ducati Store is dat deze rechtstreeks onder de fabriek in Borgo Panigale staat. Op een bedrijfsoppervlak van 1.400 m2, waarvan 550 m2 als showroom wordt gebruikt, zijn naast de 2013 ook de Ducati Performance accessoires en kledinglijn te bewonderen.

Ducati Roma

De nieuwe Ducati Store in Rome was normaal gesproken geen nieuwsbericht waardig geweest, zelfs niet in de komkommertijd die inmiddels ook in de motorwereld weer is aangebroken, maar de nieuwe Ducati Store is niet zomaar een nieuwe showroom waar Ducatisten naar toe kunnen gaan voor nieuwe Ducati's en aanverwante zaken, maar staat rechtstreeks onder de fabriek in Borgo Panigale.

Door de rechtstreekse lijn tussen de fabriek in Bologna en de Italiaanse hoofdstad denkt Ducati een betere, meer directe service te kunnen verlenen. Momenteel zijn in Ducati Roma naast Ducati Merchandise, kleding en accessoires alleen de 2013 modellen te bewonderen, in de nabije toekomst kan daar ook een grote werkplaats aan toe worden gevoegd.