Zoeken

Ducati Riding Experience naar Bahrein

9 september 2016
Goedkoop is het allerminst, maar voor wie echt eens iets unieks wil doen en ergens nog een sok met geld heeft liggen biedt Ducati uitkomst. Wheels of Arabia en de Ducati Riding Experience hebben namelijk de handen ineengeslagen voor DRE International: een uniek evenement dat voor het eerst zal plaatsvinden op het Bahrein International Circuit.

DRE

Op 28 en 29 oktober 2016 hebben Ducatisti van over de hele wereld de kans om deel te nemen aan verschillende theorielessen en baansessies. Extra speciaal is het feit dat deze sessies zich zullen afspelen in de nacht, op een volledig verlicht circuit. Tevens zullen de deelnemers tijdens deze baansessies constant ondersteunt worden door professionele coureurs en instructeurs.

Vlieg voor de Ducati Riding Experience naar het Midden-Oosten en neem deel aan één van de drie verschillende cursussen op het circuit van Bahrein. Elke cursus bestaat uit een theoretisch gedeelte gegeven in een klaslokaal, om vervolgens tegens zonsondergang het circuit op te gaan op onder andere de Ducati 1299 Panigale en de 959 Panigale.

Deelnemers aan de DRE International zullen tijdens deze dagen bijgestaan worden door ervaren coureurs en testrijders. Onder deze instructeurs bevinden zich onder andere Ducati Corse MotoGP testrijder Michele Pirro, wereldkampioen 125cc en 250cc Manuel Poggiali en testrijder Alessandro Valia.

Meer informatie: www.dre.ducati.com