Zoeken

Ducati plaagt Monster 1200R

8 september 2015

 Precies op dezelfde dag als Kawasaki komt ook Ducati met een teaser van een nieuw model. Ditmaal heet het onderwerp Monster 1200R. En het belooft wat...

 Beeld je alleen maar in wat een Monster met 'R' zou kunnen voorstelelen... volgens het persbericht, wat al evenmin veel informatie vrijgeeft, is het de krachtigste Monster ooit en dat klinkt eigenlijk best wel oké. We weten nog dat de huidige 1200 niet verlegen zit om een paar pk's en als het op Ducati en de letter R aankomt zit dat echt wel snor. Het uiterlijk is iets bijgesneden en de vering is navenant geupgrade. We gokken iets met een Ö, dat is al eerder voorgekomen. Maar dan nog net effe een haartje strakker bijvoorbeeld.

20150908-Teaser Monster 1200 R

Echt lang zullen we niet hoeven te wachten, de motor wordt al op 14 september onthuld op de IAA in Frankfurt. Diezelfde avond zullen we het complete persbericht kunnen bekijken met daarin alle nodige informatie.


Nou hadden we een klein maandje geleden al een uitnodiging gekregen voor een 'nog te onthullen' model, als wij nog een beetje kunnen rekenen is ook op de redactie 1 plus 1 nog steeds twee..... we zullen het snel weten.