Zoeken

Ducati Dream Tours: luxe Ducati vakanties

23 maart 2012
Ducati heeft een nieuw initiatief gelanceerd waarbij je een weekend lang onbezorgd op een nieuwe Ducati in de omgeving van de Ducati fabriek in Bologna knallen kunt: de Ducati Dream Tours. Bovendien krijg je een rondleiding door de Ducati fabriek, waarbij een bezoek aan het Ducati museum niet mag ontbreken.

Multistrada_1200_S_Touring

De Ducati Dream Tours beginnen op vrijdag met aankomst en een lunch in de Ducati fabriek, waarna een rondleiding door de fabriek volgt en je een bezoek brengt aan het Ducati Museum. Terwijl je bagage door de Ducati medewerkers wordt overgenomen neem je vervolgens plaats op de door jou gekozen Ducati voor de tourrit naar het Monte del Re hotel in Dozza, met begeleidde route dwars door het Apennines of Emilia Romagna gebied, wat als Motor Valley bekend staat.

Na drie dagen knallen in ‘Motor Valley’ keer je ’s zondags tegen het eind van de middag weer terug naar de fabriek, waar je de motor weer inlevert en je bagage weer door het Ducati personeel krijgt overhandigd.

Met een prijskaartje vanaf 750 zijn de Ducati Dream Tours niet bepaald goedkoop, maar daarvoor krijg je wel compleet verzorgde vakantie, een unieke ervaring en kun je kiezen uit de Hypermotard 796, Monster 1100 EVO, Diavel en Multistrada 1200 Touring.

Kalender 2012:
4-5-6 mei
18-19-20 mei
6-7-8 juli
13-14-15 juli
27-28-29 juli