Zoeken

Donderdagmiddag Open Paddock SBSK Assen

18 april 2012
Het aanstaande weekend wordt op het TT Circuit Assen de FIM Superbike World Championship verreden. Net als voorgaande jaren worden door de SBK organisatie de fans in de gelegenheid gesteld om donderdagmiddag voorafgaande aan het raceweekend, gratis een kijkje te nemen op de Paddock van het TT Circuit Assen.

SBK_open_paddock

Midden tussen de imposante trucks en midden tussen de teams die zich voorbereiden op de komende races kan er op donderdagmiddag een kijkje worden genomen op het middenterrein van het circuit. Een unieke gelegenheid om zo dichtbij de rijders te komen en hen zelfs vragen te kunnen stellen en foto’s te nemen.

Maak live kennis met Max Biaggi, Carlos Checa en de favoriet van Assen Johnny Rea, coureurs van wereldfaam die vervolgens op een podium geïnterviewd zullen worden. Om de happening compleet te maken zijn er handtekeningsessies en kunt je met je favoriet(en) op de foto.  

De Open Paddock en de handtekeningen sessie zijn donderdag 19 april van 14.00 uur tot 18.00 uur. Zo zullen tussen 15.00 uur en 15.20 uur onder andere Max Biaggi en Tom Sykes, Checa voor je klaar staan en Carlos Checa in het daarop volgende kwartier. Tussen 14.15 uur en 14.30 uur staan de Nederlanders Voskamp, Van der Mark, Covena, Zeelen, Thoonen en Tessels voor je klaar. Het daarop volgende kwartier is voor Johnny Rea aan de beurt. Een vooralsnog eenmalige mogelijkheid voor de fans om met deze favoriet in contact te komen.