Zoeken

Discovery begint nieuwe serie met familie Teutul

12 april 2010

Dachten we er eindelijk van verlost te zijn, blijkt het Amerikaanse TLC toch weer een nieuw contract te hebben gesloten met de familie Teutul. Ditmaal gaat de serie 'American Chopper: Senior vs. Junior heten, waarin vader en zoon het tegen elkaar op zullen gaan nemen.

Paul_Teutul_Sr_Jr.jpg

Mocht het allemaal aan je voorbij zijn gegaan (we kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar goed...), afgelopen jaar besloot TLC (The Learning Channel, onderdeel van Discovery) de stekker uit American Chopper te trekken. Aanleiding hiervoor was de rechtzaak die Paul Teutul sr. tegen zijn zoon had aangespannen omtrent de aandelen van het bedrijf Orange County Choppers.

Naar verluid zou Paul Teutul jr. een éénjarig concurrentiebeding uit hebben moeten zitten voordat hij zijn eigen bedrijf Paul Junior Design kon beginnen. Hoe het programma er uit zal komen zien is nog af te wachten, maar het zal ongetwijfeld een zoektocht worden naar de vraag wie nu eigenlijk verantwoordelijk was voor het succes van O.C.C.: Paul senior of Paul junior.

Zie ook: