Zoeken

Corné Klijn bestuurder bij Stichting Motorpromo

5 maart 2010

De Grote Motorsport Loterij wordt georganiseerd door de Stichting Motorpromo en heeft als doel het bevorderen en financieel ondersteunen van de motorsport in Nederland en de begeleiding van jong talent in het bijzonder. Corné Klijn zal binnen de Stichting Motorpromo de functie van secretaris gaan bekleden

Corné Klijn:
Toen ik gevraagd werd hoefde ik geen seconde na te denken om dit te gaan doen. Zoals iedereen ongetwijfeld weet draag ik de motorsport een warm hart toe en het is heel erg belangrijk dat jong talent gesteund wordt, met geld , met middelen en met training.

Corne_Mamola.jpg
Corné Klijn in gesprek met 'collega' - en ex-500cc coureur - Randy Mamola vóór de rit met de two-seater (want hij kijkt hier nog best relaxt).

Behalve Corné Klijn bestaat het bestuur van de Stichting Motorpromo uit voorzitter Yamina Abdoun (commercieel directeur van Roompot Vakanties en sinds jaar en dag fanatiek motorsportfan én persoonlijk sponsor van diverse GP teams en coureurs), en penningmeester Martin Bravenboer (directeur / eigenaar van Sporttravel, een organisatie die is gespecialiseerd in het aanbieden van geheel verzorgde reizen naar vele sportevenementen, waaronder World Superbike en MotoGP races).

Met de toetreding van Klijn bestaat het bestuur van Stichting Motorpromo uit een uitgebalanceerde mix van personen die hun sporen verdiend hebben in het bedrijfsleven en de motorsportwereld.

bron: racesport