Zoeken

Conti zoekt testrijders voor nieuwe TrailAttack 2

1 maart 2013
Ter introductie van de nieuwe TrailAttack 2 met Traction Skin-technologie is Continental een ludieke actie gestart. Via internet kunnen enthousiaste motorrijders zich via een speciaal ‘sollicitatieformulier’ aanmelden als testrijder. Uit alle inzendingen worden 30 testrijders geselecteerd, die gratis een set TrailAttack 2-banden op hun eigen motorfiets krijgen gemonteerd.

Conti Testrijders_gezocht

Continental is op zoek naar enthousiaste en actieve motorrijders die de nieuwe TrailAttack 2-motorband willen uitproberen. In het ‘functieprofiel’ staan slechts twee harde criteria: de testrijder dient om te beginnen minimaal 3.000 km per jaar te rijden en liefst een ‘kilometervreter’ te zijn. Het merk en het type motor zijn niet van belang, zolang de motorfiets maar geschikt is voor de TrailAttack 2.

Van de testrijders worden ook minimaal twee reviews van de banden verwacht. Deze worden gepubliceerd op Continental-site. In totaal selecteert Continental 30 testrijders. Conti Trail_AttackZij krijgen een set TrailAttack 2-banden gratis op de eigen motorfiets gemonteerd. De banden worden eigendom van de testrijders en hoeven dus niet te worden ingeleverd.

De nieuwe ContiTrailAttack 2 is speciaal ontwikkeld voor grote en high-performance reis-enduro’s. KTM bijvoorbeeld monteert de band af-fabriek op de Adventure T- en R-modellen enBMW heeft de TrailAttack 2 aangewezen als eerste-montageband voor de nieuwe R 1200 GS. De TrailAttack 2 beschikt over de Continuous Compound technologie waardoor volgens Conti een lange levensduur en optimale grip hand in hand gaan.

Eveneens uniek is de Traction Skin-technologie. Hierdoor is de inrijperiode zeer kort en dat betekent: "Ready2Ride" vanaf de start. Andere typische TrailAttack2–kenmerken zijn de korte remweg en het fraaie New Edge-design. De ContiTrailAttack 2 is verkrijgbaar in een groot aantal maten en ook daardoor breed inzetbaar.

Motorrijders die in aanmerking willen komen voor een gratis set banden, kunnen het testrijdersollicitatieformulier invullen op www.conti.nl/testrijden. De uiterste inzenddatum is 25 maart aanstaande. Zodoende is het mogelijk dat de testrijders precies aan het begin van het nieuwe motorseizoen de beschikking krijgen over de banden.