Zoeken

Cal Crutchlow YZF-R1 kopstuk Riders for Health eBay veiling

5 september 2012
Altijd al een YZF-R1 willen hebben die door niemand minder dan Cal Crutchlow en James Toseland is gereden, en daarbij tegelijkertijd het goede doel steunen? Riders for Health organiseert tot 9 september een online veiling op eBay, waar veel MotoGP memorabilia worden geveild met als klapstuk deze Bennets Yamaha YZF-R1.

Cal_Crutchlow_YZF-R1

De Yamaha YZF-R1 is beschikbaar gesteld door de Britse motorverzekeringsmaatschappij Bennets. De motor, met 3.185 mijl op de teller, is in het verleden gereden door niemand minder dan MotoGP coureur Cal Crutchlow, voormalig MotoGP en ex-WK Superbike wereldkampioen James Toseland en Moto2 coureur Scott Redding. De fiets is voorzien van een speciale Bennets kleurstelling en een tankpad, maar verder geheel standaard.

Naast de YZF-R1 worden ook exclusieve gesigneerde MotoGP memorabilia geveild, waaronder een uniek schilderij van Valentino Rossi, een door Pedrosa gesigneerd Alpinestars t-shirt, de gesigneerde rechter kneeslider en gesigneerde foto van Andrea Dovizioso, een gesigneerde Alpinestars pet van Jorge Lorenzo, een door Hayden, Spies en Edwards gesigneerde Amerikaanse vlag en een exclusieve tour door de Sky Sports studio's in London waar je live hetzij een Indycar race hetzij een Speedway race kunt kijken en het studio team zult ontmoeten.

De Riders for Health eBay veiling loopt tot 9 september. Het bedrag dat daarmee wordt opgehaald wordt bovendien door de Britse regering verdubbeld.