volop aandacht aan wisten te besteden.">

Zoeken

BMW Motorrad Days van 6-8 juli

23 mei 2012
Van 6 tot 8 juli wordt in het Duitse Garmisch Partenkirchen alweer de twaalfde editie van de BMW Motorrad Days georganiseerd. Een evenement wat het afgelopen jaar al door meer dan 30.000 fans van over heel de wereld werd bezocht, en waar wij het afgelopen jaar al volop aandacht aan wisten te besteden.

BMW_Motorrad_Days

Wat ooit begon als een kleinschalig evenement voor BMW liefhebbers is inmiddels uitgegroeid tot een van Europa's grootste motorevenementen, waar zowel liefhebbers van enduro, straat en motorsport hun hart kunnen ophalen. Zo zijn er diverse tourtochten te rijden, maar kan er ook op verschillende nieuwe BMW en Husqvarna modellen een proefrit worden gemaakt.

En mocht je nog geen rijbewijs hebben, geen nood, ook daar heeft BMW aan gedacht. Op een speciaal afgezet terrein kun je onder begeleiding je eerste meters op een motorfiets maken. Diegenen met motorrijbewijs kunnen zich ondertussen in het BMW Enduro Park uitleven op een van de BMW GS'en of Husqvarna Sportenduro's die daar ter beschikking staan.

Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan heeft BMW ook nog volop voor actie gezorgd door niet alleen BMW Stuntrijder Chris Pfeiffer weer uit te nodigen, maar ook het duo Lukas Weis en Frantisek Maca, die voor het eerst in Garmisch Partenkirchen zijn met hun spectaculaire FMX stuntshow.

Meer informatie:
www.bmw-motorrad.com/motorraddays