Zoeken

BMW lanceert Premium Selection

26 februari 2011
Na jaren als 'BMW Huisselectie' van de hand te zijn gegaan heeft BMW voor haar tweedehands motoren een nieuw kwaliteitslabel geïntroduceerd: de BMW Motorrad Premium Selection. Hiermee sluit de Nederlandse importeur aan bij het door BMW gelanceerde Europese kwaliteitslabel.

BMW_R1200R_2011

BMW Motorrad Premium Selection: nieuw kwaliteitslabel voor gebruikte motoren

Met het label ‘BMW Huisselectie’ maakte BMW Motorrad in Nederland al in de jaren ’90 als eerste een einde aan alle onzekerheden rond de aankoop van een gebruikte BMW motorfiets van de BMW Motorrad dealer. Alleen zorgvuldig geselecteerde machines kwamen ervoor in aanmerking: jonger dan 5 jaar, een aantoonbaar lage kilometerstand en onderhoud dat altijd door de BMW dealer was uitgevoerd - wat bleek uit een volledig ingevuld serviceboekje. Als na een nauwgezette controle op veiligheid en betrouwbaarheid alles voldeed aan de normen van BMW, werd twee jaar volledige garantie verleend, zonder km-beperking en geldig in geheel Europa.

Europese erkenning
Al sinds januari vorig jaar biedt BMW Motorrad in bijna geheel Europa dezelfde herkenbare kwaliteit voor haar gebruikte motorfietsen onder de naam BMW Motorrad Premium Selection. Voor BMW Motorrad in Nederland reden om aansluiting te zoeken bij het internationale label. Want de selectiecriteria voor de motorfiets zijn hetzelfde, evenals de zekerheden voor de koper: niet ouder dan 5 jaar en niet meer dan 50.000 km op de teller. Al het onderhoud is uitgevoerd door de BMW Motorrad dealer en de strenge controle is met succes doorstaan. Dan kan de koper rekenen op 24 maanden garantie en 24 uurs Service in vrijwel geheel Europa.