Zoeken

Blom Motoren wint Triumph Dealer of the Year Award 2010

15 oktober 2010

Tijdens een jaarlijkse dealermeeting in Duitsland heeft de in Leusden gevestigde Triumph dealer Blom Motoren de 'Dealer of the Year Award 2010' gewonnen, de hoogste onderscheiding binnen het landelijke dealercorps van het Britse motormerk.

Blom_Motoren.jpg

De toekenning van de Dealer of the Year Award is vooral de klanten van Blom Motoren te danken, dankzij de Customer Satisfaction Index, die een groot aandeel heeft in de tot standkoming van de Award. In 2008 won Blom Motoren al de Triumph Motorcycles CSI-Award, maar deze is nu uitgebreid met waarden zoals uitstraling van de winkel, compleetheid van de getoonde modelrange, kledingcollectie en totale uitstraling die de dealer als 'Triumph World Store' heeft.

Hans Blom, eigenaar Blom Motoren:
Ten eerste zijn we natuurlijk enorm eigenwijs en weten we heel goed wat motorrijders willen. Dat heeft ervoor gezorgd dat we er ook echt helemaal voor gaan, zonder te letten op vaste patronen of zogenaamde waarheden. We hebben daarom bijna alleen maar Triumph-modellen staan, het komt maar heel zelden voor dat een vreemd merk in de showroom terecht komt. Daardoor hebben we wel alle modellen en kan iedereen altijd een proefrit op het model van keuze komen maken. Die totale Triumph-aanpak zorgt er ook voor dat we al het speciale Triumph-gereedschap plus de allerlaatste software-updates hebben. Een kwestie van focus dus, van puur gáán voor je merk. Ik heb er een hekel aan als mensen zeggen dat er iets niet kan, dan gaan we juist nog twee stappen harder lopen. Daarom hebben we ook twee koopavonden in de week en kiezen we voor veel persoonlijke aandacht voor de wensen van onze klanten. En ook daarom bouwen we dan weer specials, omdat we altijd dingen zien die nog mooier kunnen worden. Want als het kan doen we het, zo simpel is ‘t.