Zoeken

Big Rivers Harley opent deuren

4 maart 2010

Vorige week is het nieuwe Harley-Davidson Dealerschap Big-Rivers Harley-Davidson in Heteren officieel geopend. Op vrijdagavond voorafgaand aan het openingsweekend was er een VIP-avond, op zaterdag 27 en zondag 28 februari was iedereen in de zaak welkom.

Big_Rivers_Harley.jpg 

Authorized Dealer Big-Rivers Harley-Davidson in Heteren heeft een geheel nieuw pand betrokken, aan de Muskushouwsestraat 32 te Heteren. De zaak heeft op de benedenverdieping een ruime, lichte showroom met daarin de nieuwste H-D modellen en veel accessoires. Verder is er een moderne werkplaats waar speciaal opgeleide H-D monteurs werken. Op de eerste verdieping is de kledingshop waarin de nieuwste kledinglijnen van Harley-Davidson te vinden zijn en aansluitend een gezellige koffiehoek met ruime zitgelegenheid. Een groot magazijn vult verder de bovenverdieping.

Merkbeleving overdragen, kwaliteit bieden, transparant, innovatief zijn en de klant op nummer één zetten. Big-Rivers H-D moet tot de top van het dealernetwerk gaan behoren, en dat zijn volgens Dealer Principal Albert van der Steen de grondstenen daartoe. Tijdens de VIP-avond werd door van der Steen een toespraak gegeven.

Albert van der Steen:
Ik dacht aan de eerste regel die ik in mijn businessplan schreef, welke ik naar de Harley-Davidson importeur stuurde, om dealer te kunnen worden. Die regel luidt als volgt: ‘Van veraf hoorde je ze aankomen, de lange voorvorken, met autobanden in de hardtail en de handen rustend op de apehanger. Bulderende motoren in volle vaart door de dorpsstraat, hebben bij mij als klein kereltje de genen in een bepaald patroon gerangschikt.’ Dit beleefde ik toen ik net zo oud was als mijn kinderen nu zijn. En nu, 30 jaar later, heb ik weer dat zelfde gevoel; mijn jongensdroom is uitgekomen!

Big_Rivers_Harley_Steen.jpg 

Managing Director Harley-Davidson Benelux Roel Rietveld nam hierna het woord. Hij vertelde erg onder de indruk te zijn van de plannen van Albert en heeft er het grootste vertrouwen in dat het een dealerschap is waar de Harley-rijders zich thuis zullen voelen en de service en aandacht krijgen die zij verdienen.

Roel Rietveld:
We hebben te maken met iemand met verstand van zaken en die bovendien zeer gepassioneerd is en een goed team van mensen heeft. We zijn extreem verheugd met dit nieuwe dealerschap. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in!

Rob Lindley, Vice President & Managing Director H-D Europe, tenslotte, wist trots te melden dat dit dealerschap het eerste nieuw geopende H-D dealerschap in Europa in 2010 is.

Rob Lindley:
I’m very excited and It’s fantastic to be here, it’s a great store!

In een donker pak kwam de befaamde Ridder van de Grote Rivieren, de legende uit het rivierengebied, als ‘Rider of the Big-Rivers’ op een Road King Custom aandenderen, om de schaar te brengen en te overhandigen, waarna symbolisch de nieuwe zaak met het doorknippen van een lint officieel geopend werd. Gedurende het weekend was er muziek, hapjes en drinken voor alle bezoekers, kon men op de foto op een H-D Dyna Wide Glide, waren er leuke aanbiedingen voor de kooplustigen in de kledingshop en uiteraard kon men kennismaken met dealer Albert, zijn vrouw Lydia, en het Big-Rivers Team.

Albert van der Steen:
Een jongensdroom is uitgekomen. Ik ben trots, niet alleen op het dealership,, maar ook wat mijn team hier aan werk heeft weggezet.

Fotografie: Onno Wieringa – www.madnessphotography.nl