Zoeken

Best Dealer Brand Award voor Blom Motoren in Leusden

18 februari 2019
Als je van de vier keer dat iets wordt georganiseerd twee keer met de prijs naar huis gaat, dan kun je wel stellen dat je het goed hebt gedaan. Na in 2016 de award al te zijn toegekend heeft Blom Motoren in 2018 opnieuw de Triumph Best Dealer Brand Score in de wacht gesleept.

 

Jaarlijks zijn er wereldwijd bij Triumph prijzen te vergeven binnen de nationale dealerorganisaties. Zo ook voor Nederland op basis van de zogenaamde Dealer Brand Score. Factoren als : verkoop aantallen, klanttevredenheid, het behalen van de omzet doelstellingen en de toepassing van algemene standaards binnen de z.g. Brand Retail Standards bepalen de eindscore. 

Voor 2018 was het dit keer: Blom Motoren Leusden. Sinds 4 jaar bestaat de prijs voor Best Dealer Brand Score en inmiddels is het voor Blom Leusden alweer de tweede keer dat zij de prestigieuze prijs winnen, want in 2016 was het ook al hun beurt.

Cees de Rooij, general manager Triumph Motorcycles Benelux, is verheugd de prijs wederom aan Blom Leusden aan te kunnen bieden. “Sinds 2 jaar is Blom Motoren Leusden een Triumph World Black Store en één van de paradepaardjes op het gebied van onze exclusieve retailformule. Blom Motoren Leusden laat de unieke en juiste combinatie van klanttevredenheid, aantallen en omzet zien.”

Tijdens de Global Dealer Conference in London (oktober 2018) werd de prijs al overhandigd door Triumph Motorcycles CEO, Nick Bloor en CCO, Paul Stroud.

Hans Blom is blij dat de award nu eindelijk aan de muur hangt. ”Aan onze service, kwaliteit en aanpak zal niets veranderen. Het is alleen wel leuk dat onze klanten het nu ook kunnen zien in de vorm van deze fysieke award aan de muur bij binnenkomst. Ik ben heel trots op het gehele team dat we wederom in de prijzen zijn gevallen. Een echte waardering voor ons werk en inzet.”

Inmiddels is Blom Motoren Leusden al weer heel druk met alle voorbereidingen voor het nieuwe motorseizoen en hebben zij net de Triumph Twin Days achter de rug, waarbij de nieuwe modellen als de Speed Twin, Scrambler 1200, Street Twin en Street Scrambler nu al bij de dealer staan. 

Honda Blom:
“Komend seizoen hebben we een fantastische product line-up met 4 nieuwe modellen en wederom een nieuwe Triumph-kledinglijn. Hopelijk blijft de winter weg en stapt iedereen weer vroeg dit seizoen op de motor om te genieten van het mooie weer. Uiteraard is iedereen van harte welkom om de modellen bij ons te bekijken of een proefrit te maken. Tot snel in Leusden (bij Amersfoort).”