Zoeken

Ben Kennepohl nieuwe hoofdredacteur Bigtwin

27 maart 2013
We moeten zeggen dat het nieuws bij onze redactie insloeg als een bom, maar oprichter en hoofdredacteur van KicXstart Ben Kennepohl heeft Neerlands meest eigenzinnige motorblad verlaten en is een nieuwe uitdaging aangegaan. Ben is een nieuwe uitdaging aangegaan als hoofdredacteur van Bigtwin, om het blad een eigentijdser en frissere uitstraling te gaan geven.

Bigtwin

Het zal de fervente motorliefhebber misschien niet zijn ontgaan dat drie maanden geleden het motorblad KicXstart werd overgenomen door het Belgische Motorrijder, waarna door de nieuwe Belgische eigenaar al snel flink wat veranderingen aan het blad werden doorgevoerd. Naast dat er voor vaste freelance medewerkers als Annemiek van der Kolk geen plaats meer was, heeft ook oprichter en hoofdredacteur Ben Kennepohl nu besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Een nieuw avontuur dat hoofdredacteur van Bigtwin heet. Big Twin uitgever/hoofdredacteur Gerard van den Akker had al langere tijd ambitieuze plannen voor een veel verder gaande doorontwikkeling van de bekende titel die zich al 17 jaar het grootste Custommagazine van de Benelux mag noemen. Eind februari besloot van den Akker definitief zijn plannen in gang te gaan zetten met het aantrekken van een nieuwe hoofdredacteur, waarbij zijn keuze al snel op Ben Kennepohl viel.

Gerard van den Akker:
De keuze voor iemand vanuit de sportieve hoek lijkt op het eerste gezicht misschien niet zo voor de hand liggend, maar het huidige Bigtwin team en ik achten Bens achtergrond juist een groot voordeel als het gaat om een frisse blik en een vernieuwende invloed op Bigtwin. Naast bijna 22 jaar aan ervaring als hoofdredacteur brengt hij ook een enorme kennis van de Nederlandse motormarkt in, en we zijn dan ook bijzonder blij Ben binnen ons team te kunnen verwelkomen.

De door Van den Akker en zijn nieuwe hoofdredacteur gekozen aanpak voor de ontwikkeling van een eigentijdser en aantrekkelijker Bigtwin, is die van een stapsgewijze evolutie. Op de Bigtwin Bikeshow & Dealer Expo, 8, 9 en 10 november in Rosmalen, moet die evolutie voltooid zijn, zodat dit geweldige feest rond de Chopper Custom, Cruiser, en Caféracer, deze keer ook het feest is van een volledig vernieuwd Bigtwin Magazine!