Zoeken

American Iron Vienna officiële Saxon dealer

10 februari 2010

In tijden dat er vaak bericht komt dat motordealers hun deuren sluiten, blijft Saxon het dealernetwerk uitbreiden. Het jonge motormerk van heeft ditmaal een officiële dealer in Oostenrijk erbij.

Saxon Vienna 

Saxon Motorcycles Europe maakt bekend dat vanaf heden haar dealernetwerk is uitgebreid met een nieuwe officiële dealer. Ditmaal hebben zij het contract getekend met American Iron in Wenen, Oostenrijk. Begin 2010 is de shop, dichtbij het centrum van Wenen, geopend. De officiële opening is in mei gepland. De eigenaren van American Iron Vienna zijn - vanzelfsprekend - enthousiast over het dealerschap.

Klaus Meier, eigenaar en mede/oprichter:
We zijn erg blij om met Saxon te gaan werken, de uitstraling en de beleving die de motoren bieden zijn grandioos. Daarnaast zijn de motoren erg comfortabel en eenvoudig te berijden.

Thomas Hoke, compagnon:
Door de zeer goede kwaliteit van de Saxon motoren en de gunstige prijsstelling past Saxon perfect in ons assortiment, helemaal omdat het echte Amerikaanse motoren zijn.


Ook Saxon Motorcycles Europe is verheugd, de eigenaren reageren:

Met hun grote passie voor Amerikaanse V-twin motoren zullen zij het gevoel van freedom en fun van onze prachtige custom motoren goed overbrengen aan de consument. We zijn erg blij met de toevoeging van Oostenrijk aan ons dealernetwerk. Met de combinatie van jarenlange zakelijke ervaring en de passie voor motoren is American Iron Vienna een geweldige partner.


Saxon staat voor kracht en kwaliteit, comfort en zelfexpressie. Het is een motor die custom wordt geproduceerd in de professionele fabriek en daarom helemaal bij de rijder past. Het is een prachtig product, dat zijn waarde behoudt. De vorm van de motoren is in harmonie, met een stylish design. Men koopt een Saxon niet alleen voor het charisma, maar ook voor het plezier en het comfortabele rijden. Saxons zijn betrouwbaar en hebben 2 jaar fabrieksgarantie.
 
Saxon is de nummer 1 USA productie custom motor van Europa. Op dit moment heeft Saxon Europe vier modellen op de markt: de Warlord, de Firestorm, de Henchman en de Whip. Bij American Iron Vienna zijn voornamelijk hardtail modellen te zien. Algemene informatie over Saxon Motorcycles Europe is te vinden op internet via www.SaxonMotorcycles.eu.

Meer informatie over American Iron Vienna is te vinden op www.american-iron-vienna.at.