Zoeken

Adventure Xperience: offroad rijden in Brabant met Eric Verhoef

17 maart 2014
Altijd al gedroomd om net als de echte Dakar mannen rally of offroad te rijden, maar slaat de schrik je al om het hart bij een beetje grind op de weg? KTM dealer Verpalen heeft de oplossing met de Adventure Xperience, een eendaagse offroad training onder begeleiding van Eric Verhoef.

KTM Adventure_Xperience

De Adventure Xperience is bedoeld voor het qua verkoopcijfers enorm populair geworden allroad segment van motoren waarmee je in theorie offroad kunt: de BMW GS'en, de Triumph Tiger XC's, de Yamaha (Super) Ténéré en uiteraard de KTM 990 en 1190 Adventure (R).

Gereden wordt er in de omgeving van Veldhoven. Gedurende de dag krijg je tips en aanwijzingen over de offroad discipline, waarbij je tevens in de gelegenheid wordt gesteld om even kort op de 1190 Adventure R te stappen. Rijden mag met standaard banden, maar het is wel aan te bevelen om je allroad van noppenbanden te voorzien.

KTM dealer Verpalen gaat de Adventure Xperience dit jaar zes keer organiseren, drie data in het voorjaar en drie data in het najaar. De data voor het najaar worden later dit jaar bekend gemaakt. De kosten voor de Adventure Xperience bedragen € 150, maar wie bij Verpalen een nieuwe Adventure R koopt krijgt de Xperience gratis en voor niets. 

Data Adventure Xperience:
2 april 2014
7 mei 2014
4 juni 2014

Aantal deelnemers:
6-12

Meer informatie:
www.facebook.com/ktmadventurexperience