Zoeken

7-9 september Moto Guzzi Open House

12 juli 2018
Nog een kleine twee maanden en dan is het weer zover, dan staat het iconische Maldello del Lario geheel in het teken van Moto Guzzi Open House. Van 7 tot 9 september kan in het pittoreske dorpje aan het Comomeer fun, motortesten, belangrijke previews en vooral heel veel Guzzi geur worden opsnuiven.

Duizenden enthousiastelingen vanuit de hele wereld trekken elk jaar in september naar Mandello del Lario voor het jaarlijkste Moto Guzzi Open House. De afgelopen drie jaar werden meer dan 50.000 Guzzi liefhebbers geteld. 

Net als andere jaren zal de Moto Guzzi Village, in het hart van de Mandello fabriek, het epicentrum zijn van het entertainment over het hele weekend, waar van dichtbij wereldpremières kunnen worden aanschouwd. Vanuit de Village kunnen proefritten worden gemaakt, waar honderden motorrijders onder andere de nieuwe V7 III Limited Edition kunnen testen.

Maar dat is niet het enige, het hele weekend is er volop vertier, zijn er toerritten uitgezet, kun je het Guzzi museum bezoeken en kun je naar hartelust slenteren over marktkraampjes en je kledingkast uitbreiden met de laatste range aan originele Moto Guzzi kleding en merchandise. Ben je toevallig lid van de Moto Guzzi Clan, dan krijg je extra korting ook.

Check de website van Moto Guzzi voor programma updates en de evenementenkalender.