Zoeken

6-9 juni HOG Rally Larochette

28 mei 2014
De jaarlijkse Benelux H.O.G. Rally vindt dit jaar van 6 tot 9 juni plaats in het Luxemburgse Larochette. Het thema van dit grootse festijn luidt XXL. Deze jaarlijkse rally wordt georganiseerd door de Harley Owners Group, de grootste fabrieksgesponsorde club van motoreigenaren ter wereld, met meer dan een miljoen leden, waarvan ruim 100.000 uit Europa.

HOG Rally

Het XXL-thema doet zijn naam eer aan. Niet alleen duurt de H.O.G. Rally dit jaar een dag langer dan normaal, ook is er extra entertainment, extra food & drinks en extra veel plezier. Dit alles georganiseerd door het Luxembourg Chapter. Het is al de vierde keer dat dit H.O.G. Chapter de rally organiseert. Onder deskundige leiding van rally-coördinator Gilles Krantz doet het Chapter er alles aan om van de rally opnieuw een onvergetelijk weekend te maken.

Elke avond treden er drie bands uit de drie Benelux-landen op. Dit zijn onder andere PRB Experience, Tom Heck Trio, RoxxBusters, Claudia Losito LINK, Sunday Kids, Lata Gouvaia en de Remo Cavallini Band. Mensen die op zaterdag deelnemen aan de Ride Outs die ieder uur naar de nieuwe vestiging van Harley-Davidson Luxembourg vertrekken, worden daar nog op een muzikaal extraatje getrakteerd door The Stone Jackson band. Het volledige programma is te vinden op de rallywebsite www.beneluxhogrally.com.

De parade op zondagochtend 8 juni 2014 wordt de grootste ooit. Omdat de deelnemers zondag niet naar huis hoeven te rijden, kunnen ze allemaal deelnemen aan deze schitterende rit naar de stad Luxemburg. Eenmaal aangekomen in de stad genieten de deelnemers van een muziekfestival, waarvan het thema die dag speciaal voor de Harley-Davidson-rijders is aangepast naar Americana. De bars en restaurants daar zorgen voor authentiek Amerikaans eten en drinken.

Larochette ligt prachtig in het midden van een vallei. Op de rallylocatie op (vijfsterren) Camping Birkelt zijn helaas alle mobile homes volgeboekt, maar er zijn nog voldoende kampeerplaatsen beschikbaar. Als alternatief is er een afspraak gemaakt met het Novotel op de Kirchberg in Luxemburg Stad. Op de rallywebsite vind je een link om een kamer tegen speciaal tarief te boeken.

Online inschrijven voor de Benelux H.O.G. Rally in Larochette is mogelijk tot zondag 1 juni via www.beneluxhogrally.com en uiteraard zijn er ter plaatse ook dag- en weekendtickets te koop.