Zoeken

6-8 september Moto Guzzi Open House

18 juli 2019
Het eerste weekend van september gaat bij Moto Guzzi de iconische bedrijfspoort weer open voor publiek tijdens Moto Guzzi Open House. De kleine Italiaanse fabrikant uit Mandello del Lario verwacht dit jaar het recordaantal bezoekers van meer dan 30.000 afgelopen jaar te overtreffen.

Muziek, entertainment, een fabriekspoort die wordt opengezet en je een blik achter de schermen biedt van zowel de productie van het motorblok als de lijn waar de motoren worden geassembleerd en het historische Guzzi museum, waar de bijna 100-jarige geschiedenis van het merk wordt uitgebeeld. 

Tel daar een unieke sfeer van Guzzi rijders, de super relaxte Italiaanse mentaliteit en de schitterende locatie aan het Comomeer bij op en we kunnen echt geen reden bedenken waarom je niet naar Moto Guzzi Open House zou moeten gaan. Zelfs al rijd je geen Guzzi, dan nog is het een aanrader. Lees anders ons verslag van de 2018 editie nog maar eens. 

Voor de 2019 editie heeft Moto Guzzi wederom tal van activiteiten gepland, waaronder testritten met nieuwe Guzzi modellen inclusief de nieuwe V85 TT. Trouwens, over V85 TT gesproken, vooralsnog overtreft de retro-geinspireerde allroad alle verkoopverwachtingen. Ook zullen protagonisten van de Moto Guzzi Fast Endurance competitie aanwezig zijn, waarvan de eerste editie behoorlijk indruk in de classic racing scene heeft gemaakt.