Zoeken

5 april KTM Orange Day

10 maart 2014
Officieel moet de lente nog beginnen, maar dat zou je niet zeggen met het huidige weer. Als aftrap van het nieuwe seizoen heeft KTM zaterdag 5 april uitgeroepen tot Orange Day, de dag dat flink wat modellen bij de KTM dealer klaar voor een proefrit staan.

KTM Orange_day

Het is bijna niet meer voor te stellen dat op een paar modellen na begin deze eeuw KTM alleen in het offroad segment aanwezig was. Met het aantrekken van Stefan Pierer als CEO ging in Oostenrijk het roer echter flink om en is geïnvesteerd in serieuze line-up van vooral sportief georiënteerde motoren.

Zette KTM het afgelopen jaar op allroad vlak de nieuwe norm met de 1190 Adventure en Adventure R, dit jaar is het de 1290 Super Duke die met z'n opgegeven vermogen van 180 pk de concurrentie - in ieder geval op papier - heeft doen verbleken.

Mocht je zelf de kracht van een 180 pk sterke naked willen ervaren, dan kan dat tijdens de KTM Orange Day op zaterdag 5 april. Die dag staat de nieuwe Super Duke bij de KTM dealer voor een proefrit klaar, samen met de nodige andere KTM modellen. Voor wie niet achter het net wil vissen heeft KTM een module online gezet waarmee direct de proefrit kan worden geboekt.

Meer informatie: www.ktm.nl/testride