Zoeken

30 jaar GS competitie bij BMW Motorrad Days

15 juni 2010

Van 2 tot 4 juli vindt in Garmisch-Partenkirchen de 10e editie van de BMW Motorrad Days plaats, een evenement dat dit jaar geheel in het teken van 30 jaar GS zal komen te staan, en waarbij er voor GS-rijders aardige prijzen te winnen zijn.

P90049135.jpg

Ter viering van het 30 jarig jubileum van de GS heeft BMW een speciale verkiezing uitgeschreven voor de BMW GS. De 30 jaar GS competitie is ingedeeld in drie klassen: de oudste GS, de motor met het hoogst aantal kilometers en de meest indrukwekkende creatie.

Voor de eerste klasse is het chassisnummer het criterium, bij de tweede klasse een bewijs van de kilometerstand voor de tijd van voorselectie op 3 juli. Bij de gecustomisede motoren zal een jury, met daarin namen als Jutta Kleinschmidt, Hubert Auriol en Charley Boorman - op zoek gaan naar de creativiteit van visuele en technische aanpassingen.

Er zijn bij de verkiezing ook nog eens leuke prijzen te winnen, de eerste drie zullen caps en vouchers voor BMW uitrusting krijgen: € 500 voor de winnaar, € 250 voor de runner-up en € 100 voor de derde plaats. Verder krijgen alle kandidaten die een vijfde plaats of beter hebben gescoord een BMW cap en sleutelring uit de 30 jaar GS collectie, alsmede het speciale magazine "BMW Classic live. Special edition 30 jaar GS," dat door de jury is gesigneerd.

Meer info: BMW motorraddays.