Zoeken

30-31 oktober groot openingsweekend Duch Hills Harley-Davidson Kerkrade

21 oktober 2010

Harley-Davidson Dealer Dutch Hills Harley-Davidson is verhuisd naar een zichtlocatie in Kerkrade. Om de opening van deze nieuwe locatie te vieren heeft Dutch Hills Harley-Davidson een groot openingsweekend georganiseerd op 30 & 31 oktober.

Dutch_Hills_Harley-Davidson.jpg

Er zal van alles te doen zijn tijdens het feestactie weekend, voor jong en oud. Een fotoshoot van ‘You on a Harley’, de nieuwe 2011 motoren staan te pronken in de zaak en hierbij zal wat te eten en drinken zeker niet ontbreken. Het hechte team van Dutch Hills H-D staat klaar om er een mooi weekend van te maken. Klanten kunnen tijdens het openingsweekend volgens bedrijfsleider Branco Deckers profiteren van zeer aantrekkelijke aanbiedingen op nieuwe- en gebruikte motoren, op kleding en accessoires.

Bij Dutch Hills H-D staat service, kwaliteit en klanttevredenheid in een hoog vaandel. Dat is ook één van de redenen dat dealereigenaar, Hans Koelman, de uitdaging is aangegaan om na drie jaar een goed alternatief pand voor de vorige locatie in Sittard te vinden. ‘

Hans Koelman:
We zochten een pand in een omgeving dat de charme van het merk Harley-Davidson herbergt, maar ook de uitstraling geniet dat een premium merkt betaamt. Dat is dus het mooie pand in Kerkrade aan de Langheckweg 2 geworden.