Zoeken

26 en 27 november Can-Am Offroad Days bij Vos Oss

19 november 2010

Het Canadese Can-Am, de fabrikant van eigenzinnige driewielers, wil ook in de Benelux flink aan de weg gaan timmeren. Om het uitgebreide gamma méér onder de aandacht te brengen worden op 26 en 27 november bij Can-Am dealer Vos Oss de Can-Am Off-Road Days georganiseerd.

Can-Am_Outlander_800RX.jpg

De meesten zullen Can-Am wel kennen van de eigenzinnige driewielers met twee voorwielen en één achterwiel, zoals de Spider Roadster of Spider RT, maar dat de Canadezen ook Quads en ATV's in het gamma hebben is waarschijnlijk nieuw. Reden voor Can-Am om daar eens flink wat aandacht aan te besteden.

Hoewel de naam anders doet vermoeden wordt tijdens de Can-Am days niet in de modderbak gespeeld, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat de net schoongemaakte motoroutfit vies zal worden. Wel zullen twee dagen lang alle nieuwe Can-Am modellen bij de Noord-Brabantse dealer te bezichtigen zijn en kun je op geselecteerde modellen een proefrit maken.

Naast de welbekende Spider zullen tijdens de Off-Road Days onder andere het 85 pk sterke Commander 1000 terreinvoertuig (de meest krachtige in zijn klasse) en quads als de Outlander Max en Renegate te bezichtigen zijn. Inschrijven gaat via de website van Can-Am, op vertoon van je print van de uitnodiging krijg je bovendien nog een speciaal geschenk. Reden genoeg dus om op 26 en 27 november naar Vos Oss te gaan.

Meer info en inschrijven: vos-oss.nl