Zoeken

23 t/m 25 april Landelijke Motordagen TT circuit Assen

13 april 2011
De Landelijke Motordagen is een evenement op het TT Circuit Assen, waar iedereen op sfeervolle wijze kan kennismaken met motorrijden. Het is een gratis toegankelijk evenement voor motorliefhebbers en een unieke mogelijkheid om in het begin van het seizoen sfeer te komen proeven op een van de mooiste circuits ter wereld.

_Y1R0137

U kunt zelf actief meedoen aan een proefles om het gevoel van een motorrijder te beleven. Maar ook kunt u een van de nieuwste Triumph en Yamaha modellen bewonderen. Voor de jongste generatie is er o.a. de mogelijkheid op een mini bike te rijden en te beleven hoe bijvoorbeeld Valentino Rossi in zijn jeugd is begonnen. Tevens zijn er zaterdag en maandag diverse NK junior coureurs  aanwezig, om op het mini bike circuit demonstraties te geven. Voor de wat oudere coureurs is er de TT simulator om te proberen zelf een snelle rondetijd op het TT circuit Assen te zetten.

Naast dit alles zijn er ook zeer veel speciale motoren te bewonderen. Wat denk u van de speciaal door Motopaints Assen gespoten en door Eurol Oil gesponsorde dragracer van Rene .v.d. Berg. Of bezoek het streetfighter plein van XTREME BIKEZ om mee te doen aan de jurering van de mooiste motor verkiezing van het event.

Op het circuit zelf wordt ook gereden. Deze dagen zijn door grote populariteit al helemaal volgeboekt. Het is dus niet meer mogelijk je hiervoor in te schrijven. Voor genodigden is er de mogelijkheid een kijkje te nemen op het circuit vanuit de verschillende opengestelde ruimtes, zoals de VIP toren en de VIP rooms.

TT -Run
Op zondag (eerste Paasdag) wordt er op het circuit ‘lopend’ gestreden tijdens de TT - Run. Tevens is er op de Paddock veel vertier, met een diversiteit aan standhouders, zoals speciaal gespoten motoren van Motopaints Assen, motorbladen, raceteams, merkenclubs en motorzaken. Maar ook is er een horeca plein, muziek, springkussens, demonstraties enz.

Kortom, genoeg redenen om dit gratis evenement op het TT Circuit Assen te bezoeken op 23, 24 en 25 april.
 
Openingstijden:
Zaterdag      10:00 - 17:00
Zondag        11:00 - 17:00
Maandag     11:00 - 17:00