Zoeken

2011 Benelux H.O.G. Rally: The Frysian Way

20 mei 2011
In samenwerking met het Friese Chapter Holland organiseert Harley-Davidson Benelux dit jaar op 3 - 5 juni de jaarlijks terugkerende Benelux H.O.G. Rally. De rally heeft dit jaar als thema 'The Frysian Way' en zal plaatsvinden op camping 'De Kleine Wielen' in Leeuwarden, een prachtige locatie omringd door veel water met gratis kampeeraccomodatie voor alle rallybezoekers.

Harley-Davidson_HOG_Rally

De Harley Owners Group is de grootste fabrieksgesponsorde club van motoreigenaren ter wereld met meer dan één miljoen leden, waarvn ruim 100.000 in Europa. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er jaarlijks duizenden Harley evenementen plaatsvinden, waaronder de jaarlijkse Benelux H.O.G. Rally.

De beste Friese ingrediënten voor een geslaagde Rally zijn volgens de organisatie gebruikt om een mooi weekendprogramma gegoten. Schitterende ride –outs moeten ervoor zorgen dat iedereen de mooie dorpen en natuur van deze bijzondere provincie met eigen taal en vlag, ervaart.

Op het Rallyterrein is uiteraard genoeg te doen voor jong en oud. De Bikermarket is alle dagen te bezoeken, er is volop entertainment met maar liefst tien bands verdeeld over twee dagen en op zondagochtend wordt de Rally traditiegetrouw afgesloten met de parade waar honderden Harley’s aan deelnemen.

Leuke wetenswaardigheid is dat het getal 11 een symbolische waarde kent tijdens de Rally. Het Lakes Chapter Holland staat bekend om zijn jaarlijkse elfstedentocht, wat mooi samenvalt met de 11e Benelux H.O.G. Rally in het jaar 2011.

Inschrijven voor de HOG Rally in Leeuwarden kan nog via www.lakeschapter.nl/bhr. Op deze website is alle informatie te vinden is over deze Friese editie van de Benelux H.O.G. Rally. Men kan uiteraard ook langs gaan bij sponsoring Dealer H-D Point in Leeuwarden.