Zoeken

17 t/m 19 januari de Noordelijke Motorbeurs in Groningen

9 januari 2014
Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 januari wordt in Groningen voor de 19e keer de Noordelijke Motorbeurs georganiseerd. Wat oorspronkelijk als evenement voor de noordelijke provincies was bedoeld is in bijna twee decennia tijd uitgegroeid tot de op een na grootste motorbeurs van Nederland.

Fremar

Circa 18.000 bezoekers wisten het afgelopen jaar hun weg te vinden naar de Noordelijke Motorbeurs, waar door zo'n 100 standhouders praktisch alle aspecten van de motorbranche worden gepresenteerd, van nieuwe en gebruikte motoren tot onderdelen, accessoires, kleding, gereedschap, reizen en verzekeringen toe. Ook geven de regiopolitie, motorclubs, de MAG en diverse anderen voorlichting op hun gebied.

Tijdens de beurs zijn er spectaculaire optredens van het North Side Freestyle stuntteam en kan men gratis kennismaken met het motorrijden op een speciaal parkoers waar zonder verdere verplichting onder leiding van ervaren instructeurs.

De Noordelijke Motorbeurs is van 17 t/m 19 januari. Voor openingstijden en toegangsprijzen check de website www.denoordelijkemotorbeurs.nl.