Zoeken

10 juli Ducati circuitdag op Mettet

8 juni 2010

Dat het gloednieuwe circuit van Mettet een regelrecht succes is, dat zal niemand meer verbazen. Binnen no-time waren alle beschikbare circuitdagen door evenement-organisatoren ingepikt. Zo ook Ducati, dat het circuit nog dit jaar in samenwerking met de Stéphane Mertens School zal aandoen.

Hayden_Corkscrew.jpg

Op zaterdag 10 juli organiseert Ducati North Europe in samenwerking met de Stéphane Mertens School een circuitdag op het gloednieuwe circuit van Mettet (België). Deze waanzinnige nieuwe baan met superstrak asfalt en zijn eigen “Corkscrew” zal de ideale plek zijn om het potentieel van je Ducati volledig te ontdekken.

Inschrijven is mogelijk via de officiële Ducati dealers in België en kan voor 3 verschillende niveaus, te weten School, gemiddelde ervaring en experts. De kosten voor 5 sessies van 20 minuten zijn €160, inclusief een uitgebreide BBQ lunch.

Naast het circuitrijden is het mogelijk dit evenement te bezoeken en zelf een proefrit te maken buiten het circuit, tijdens de Ducati Demo Tour. Deze Demo Tour biedt de mogelijkheid proef te rijden met een aantal verschillende Ducati modellen, waaronder de gloednieuwe Multistrada 1200 Sport en Touring, maar ook op verschillende naked bikes zoals de Monster modellen. Aanmelden voor het proefrijden kan ter plaatse bij de Ducati truck en hospitality op de paddock van het circuit.

Kijk voor meer informatie op www.ducati.nl