Zoeken

Suzuki Trackday 2008

Suzuki Trackday 2008

11 augustus 2008
Inhoudsopgave
Suzuki Trackday 2008
2 Two Seat Experience

Suzuki_Trackday_IMG_6111.jpg

Afgelopen weekend werden op het circuitpark Zandvoort de Suzuki Trackdays verreden. Twee dagen lang konden Suzuki rijders zich uitleven op dit prachtige circuit. Maar er was meer dan alleen knallen op de baan, ook in de paddock was volop vertier. Zo was er de Suzuki circuit simulator waarbij mooie prijzen te winnen waren en waren ook wij in de paddock te vinden met onze nieuw T-shirt collectie, die gretig aftrek vond bij het aanwezige publiek.

Daarnaast was ook Barry Veneman met het RES software Suzuki Racing Team aanwezig en werd in het pauzeprogramma de Two Seat Experience verreden, waar ook tien gelukkige winnaars van onze prijsvraag aan deel mochten nemen. Met een smile van oor tot oor kan zondermeer worden geconcludeerd dat het een meer dan geslaagd evenement was.

Rest ons alleen nog foto's, foto's en nog eens foto's. Meer dan 3500 foto's werden in twee dagen geschoten. De beste foto's zijn hier terug te vinden. Actiefoto's van de rijders zijn in onze download area terug te vinden, om die foto's te zien dien je wel te zijn ingelogd.

Suzuki_Trackday_IMG_6109.jpg

Suzuki_Trackday_IMG_9052.jpg
Welke malloot heeft die vlag verkeerd om gehangen? 

Suzuki_Trackday_IMG_6112.jpg

Suzuki_Trackday_IMG_7538.jpg
De gelukkige winnaar van de circuit simulator. Zou het 'm om het mooie Rizla Suzuki teamjack te doen zijn geweest of om onze kiss-miss te mogen zoenen?

Suzuki_Trackday_IMG_9066.jpg
Of zat hij toevallig hier aan te denken? 

Suzuki_Trackday_IMG_9673.jpg

Suzuki_Trackday_IMG_8674.jpg
Ook dames waren volop vertegenwoordigd tijdens de twee zonnige dagen. En niet alleen in de paddock, ook op 't circuit stonden de dames hun mannetje. Of  ze nog vrijgezel zijn weten we niet, maar huwelijksaanzoeken kunnen altijd naar de redactie worden gemaild. 

Suzuki_Trackday_IMG_8675.jpg 

Suzuki_Trackday_IMG_9677.jpg
Zeg, ken jij die mop van die gasten die op het circuit van Zandvoort wilden gaan rijden? 

Suzuki_Trackday_IMG_9681.jpg
Als niemand kijkt dan ga ik maar vlug. 

Suzuki_Trackday_IMG_9691.jpg

Suzuki_Trackday_IMG_9696.jpg
Aha, gaan we die kant op...

Ondanks het hevige noodweer dat van zaterdag op zondag over het circuit raasde, en daarmee de baan in een spiegelgladde ijsbaan had getransformeerd, waren nagenoeg geen valpartijen te betreuren. Slechts twee flinke crashes op pak 'm beet 150 motoren is zeker geen slechte score, wat ook als compliment voor Motorsport Lifestyle, de organisator van 't evenement, mag worden gezien. En als je dan toch gaat, doe 't dan voor het oog van de fotograaf. Geluk voor Vincent, die de foto's kon schieten en geluk bij ongeluk voor de onfortuinlijke rijder, we hebben namelijk de foto's nog... Naar verluid bracht de rijder het er trouwens stukken beter vanaf. 

Suzuki_Trackday_IMG_8577.jpg

Suzuki_Trackday_IMG_8578.jpg

Suzuki_Trackday_IMG_8579.jpg

Suzuki_Trackday_IMG_8580.jpg

Suzuki_Trackday_IMG_8581.jpg

Suzuki_Trackday_IMG_8582.jpg

Suzuki_Trackday_IMG_8583.jpg