Zoeken

Bosch ontwikkelt digitaal beschermschild

Bosch, de technische innovator die ons onder andere bochten-ABS heeft gebracht, is een veiligheidssysteem aan het ontwikkelen dat auto’s met motoren laat communiceren. Met het Bosch digitale beschermschild zou een-derde van alle motorongevallen kunnen worden voorkomen.

Indian herbeleeft Burt Munro landsnelheidsrecord in Bonneville

Ter viering van het 50-jarige landsnelheidsrecord van Burt Munro gaat Indian samen met Munro’s neef Lee Munro op zondag 13 augustus een nieuwe snelheidsrun doen.

Openbare verkoop EBR

Slecht nieuws voor de fans van EBR. Na er niet in te zijn geslaagd om investeerders te vinden heeft eigenaar Liquid Asset Partners nu een liquidatieverkoop en live veiling van de restanten van Erik Buell Racing’s fabriek in East Troy, Wisconsin aangekondigd.

ACK Attack gaat voor nieuw snelheidsrecord

ACK Attack, houder van het huidige land-snelheidsrecord met 605,697 km/u, heeft z’n zinnen op een nieuw wereldrecord gezet. Ditmaal echter niet op de zoutvlaktes van Bonnevile, maar de in Bolivia op de Salar de Uyuni zoutvlaktes in het Andes gebergte. De poging staat voor 3-8 augustus dit jaar gepland.

KTM introduceert LIFETIME Mobility Service

KTM heeft een gratis LIFETIME Mobility Service geïntroduceerd voor alle Street modellen die na 1 januari 2017 bij de KTM dealer in een van de 24 geselecteerde Europese landen zijn gekocht en onderhouden.