Zoeken

Project Rebel Dreams: customize een Honda Rebel

Als je een motor op de markt hebt gezet waarbij in het ontwerp al rekening is gehouden met eigenbouw, dan ben het je als merk eigenlijk ook verplicht aan jezelf om daar wat mee te doen. En dus heeft Honda nu het Honda Custom project Rebel Dreams aangekondigd, een custom competitie met de Honda Rebel.

AGV SportModular: carbonfiber systeemhelm

Een systeemhelm, maar dan met bescherming van een sporthelm, dat is volgens AGV in een notendop de SportModular, 's werelds eerste systeemhelm die volledig van carbonfiber is gemaakt.

Authentieke gangmaakmotor Noppie Koch onder de hamer

Altijd al een uniek stukje motorgeschiedenis willen hebben? Deze week veilt Catawiki de authentieke gangmaakmotor die van Noppie Koch is geweest, wereldkampioen stayeren in 1966 en 1967. De verwachte opbrengst van de motor ligt tussen de 20.000 en 25.000 euro.

Triumph viert 59-jarig bestaan Bonneville

De meesten zouden pas over een jaar een feest hebben georganiseerd, ter viering van het dan 60-jarige bestaan, maar zo niet bij Triumph. De Britten vieren namelijk dit jaar het 59-jarige bestaan van de Bonneville, omdat 1959 het geboortejaar van Bonnie was.

2018 Honda Forza 300: nu met tractie controle

Bijna twee decennia na de lancering van de eerste Forza heeft Honda de Forza 300 radicaal vernieuwd. De grote broer van de Forza 125 (waarvan er in drie jaar tijd alleen al in Europa 30.000 zijn verkocht) is volgens Honda lichter, smaller en sportiever gemaakt, zonder daarbij in te hebben geleverd op z'n GT kwaliteiten. En nu met tractie controle.