Zoeken

Guy Martin stopt met racen

Guy Martin heeft de brui aan gegeven. De immens populaire coureur, die nooit een TT overwinning wist te behalen, vindt dat het mooi genoeg is geweest.

Josh Brookes met Norton 588 naar Classic TT

Tijdens de Isle of Man TT was hij al op de Norton Superbike racer te zien en ook voor de komende Classic TT is Josh Brookes op een Norton bevestigd. De 2015 Brits Superbike kampioen zal in de Classic TT z’n debuut gaan maken op de 588 Norton met roterend motorblok.

Britten keert terug naar Classic TT

Mocht je eind deze maand naar de Classic TT op het eiland Man gaan, dan heb je geluk. De iconische Nieuw-Zeelandse Britten keert namelijk terug naar het roemruchte circuit, met niet één, maar zelfs twee machines.

Mirjam Pol keert terug naar de Dakar rally

Negen jaar na haar overwinning in het damesklassement van de zwaarste rally ter wereld heeft Mirjam Pol zich weer ingeschreven voor deelname aan de 2018 Dakar Rally.

Michael Dunlop met Turner Racing in Lightweight Classic TT

Turner Racing heeft dit jaar z’n zinnen op de Lightweight Classic TT race van de 2017 Classic TT gezet. Naast Dan Cooper heeft het team niemand minder dan 15-voudig TT winnaar Michael Dunlop weten te strikken, waarmee het team tot de favorieten voor de overwinning behoort.