Zoeken

WK Superbike Donington: 39e pole voor Tom Sykes

Voor het derde jaar op rij heeft Tom Sykes zich in Donington Park op de pole position gekwalificeerd. De KRT coureur reed in Superpole 2 een tijd van 1’26.641 - een nieuw kwalificatierecord - en was daarmee bijna viertiende seconde sneller dan Jonathan Rea. Chaz Davies maakte de eerste startrij compleet, Michael van der Mark start vanaf de elfde plaats.

WK Superbike Donington: Rea snelst in vrije training

Jonathan Rea heeft de eerste dag in Donington de snelste tijd op de klokken gezet. De leider in het wereldkampioenschap reed in de tweede vrije training een tijd van 1’27.740 en was daarmee eentiende seconde sneller dan teamgenoot Tom Sykes. Michael van der Mark eindigde de dag op de zevende plaats, op bijna zeventiende seconde van Rea.

Jackson Racing met Josh Brookes en Dan Kneen in Supersport TT

In het programmaboekje staan de namen van John McGuinness en Lee Johnston nog vermeld, maar het Jackson Racing Team staat dit jaar met Josh Brookes en Dan Kneen aan de start van de Supersport TT.

Verwondingen Rossi vallen mee

De verwondingen die Rossi gisteren tijdens een ongeluk met crossen heeft opgelopen vallen inderdaad heel erg mee. Nader onderzoek deze ochtend heeft uitgewezen dat er sprake van verdere complicaties is.

Rossi opgenomen in ziekenhuis

Valentino Rossi is gisteren gevallen tijdens een motocross training op de Cross Club Cavallara in Mondavio )Pesaro Urbino, Italië). De 38-jarige Italiaan werd voor een medische check-up naar een lokaal ziekenhuis vervoerd.