Zoeken

MotoGP Qatar: uitslag race

Maverick Vinales had zich geen beter debuut bij Yamaha kunnen bedenken. Na de afgelopen winter alle testen te hebben gedomineerd schreef de Movistar Yamaha MotoGP coureur ook de openingsrace in Qatar op naam. Andrea Dovizioso en Valentino Rossi maakten het podium compleet.

MotoGP Qatar: kwalificatie afgelast

Als gevolg van een hevige regenstorm de afgelopen nacht en te veel water op de baan heeft de wedstrijdleiding alle kwalificaties en vrije trainingen voor vanavond afgelast. De startgrid wordt nu bepaald door de gecombineerde stand aan het eind van FP3, waarmee Maverick Vinales zijn eerste pole position voor Yamaha in de pocket heeft.

Haslam rijdt 8 uren Suzuka voor Team Green

British Superbike coureur en 2016 BSB runner-up Leon Haslam zal de komende zomer opnieuw deelnemen aan de prestigieuze 8 uren van Suzuka in Kawasaki’s officiële fabrieksteam “Team Green”.

Alex Cudlin naar SERT voor 24 uurs Le Mans

Alex Cudlin heeft getekend voor het Suzuki Endurance Racing Team (SERT), zo heeft Suzuki Moto France aangekondigd. De 30-jarige Australiër vervangt Anthony Delhane, die eerder deze maand aan de verwondingen van een crash in een wintertest is bezweken.

MotoGP Qatar: Vinales ook dag 2 snelst

Er is dit weekend vooralsnog geen maat op Maverick Vinales. De Movistar was de tweede dag weliswaar minder snel, maar postte desondanks de snelste tijd en gaat nu als torenhoge favoriet de kwalificatie in. Jorge Lorenzo daarentegen wist zich in zijn debuut voor Ducati niet rechtstreeks te kwalificeren voor Q2.