Zoeken

2-3 juni HOG Rally Antwerpen

Het komend weekend wordt recreatieterrein “Ekerse Putten” bij Antwerpen het domein van Harley-Davidson-rijders en -fans uit heel Europa. Dan vindt namelijk de Benelux H.O.G. Rally 2017 plaats.

KTM Adventure Rally: 3-daags avontuur in Italie

KTM heeft een eerste Europese editie van de Adventure Rally aangekondigd. De avontuurlijke trip, waarin de kennis van andere Adventure Rally’s is gecombineerd, vindt van 6 t/m 8 juli in Italië plaats en biedt ruimte aan 150 KTM avonturiers.

Bosch ontwikkelt digitaal beschermschild

Bosch, de technische innovator die ons onder andere bochten-ABS heeft gebracht, is een veiligheidssysteem aan het ontwikkelen dat auto’s met motoren laat communiceren. Met het Bosch digitale beschermschild zou een-derde van alle motorongevallen kunnen worden voorkomen.

Indian herbeleeft Burt Munro landsnelheidsrecord in Bonneville

Ter viering van het 50-jarige landsnelheidsrecord van Burt Munro gaat Indian samen met Munro’s neef Lee Munro op zondag 13 augustus een nieuwe snelheidsrun doen.

Openbare verkoop EBR

Slecht nieuws voor de fans van EBR. Na er niet in te zijn geslaagd om investeerders te vinden heeft eigenaar Liquid Asset Partners nu een liquidatieverkoop en live veiling van de restanten van Erik Buell Racing’s fabriek in East Troy, Wisconsin aangekondigd.