Zoeken

Kawasaki Nieuws Show 25-26 november Soeserberg

Kawasaki gaat eind volgende maand flink uitpakken. In het Nationaal Militair Museum in Soesterberg worden twee dagen niet alleen 6 fonkelnieuwe modellen, maar de comlete 2018 line-up gepresenteerd op meer dan 650 m2 vloeroppervlak.

19 november Triumph Preview Event

Normaal gesproken zou voor de meeste motorrijders de Motorbeurs Utrecht of het Salon in Brussel pas de eerste gelegenheid zijn geweest, maar dat duurde Triumph te lang. Om het 2018 nieuws zo snel mogelijk onder de aandacht te krijgen organiseert Triumph op zondag 19 november in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg het Triumph Preview Event.

Lifestyle Motowear: nieuwe motorzaak in 's Graveland

Noord-Holland is weer een motorzaak rijker, ’s Graveland om precies te zijn. Lifestyle Motowear is volgens de oprichters niet de gemiddelde motorzaak op een industrieterrein, maar een oud pand met stoere, industriële uitstraling waar men zich op de retro & vintage rijder heeft gericht.

Piaggio gaat samenwerken met Foton Motor Group

Voor de productie van bedrijfsvoertuigen wil Piaggio een samenwerking aangaan met de Chinese Foton Motor Group. In Beijing is hiertoe door beide CEO’s een voorlopige overeenkomst ondertekend.

BMW Motorrad breidt dealernetwerk uit in Eindhoven

Goed nieuws voor BMW fans in de regio Eindhoven, medio november staat de opening van een nieuwe BMW Motorrad dealer voor de regio Eindhoven gepland. De nieuwe BMW Motorrad dealer BIQER B.V. wordt geleid door directeur-eigenaar Robert Compier (49).