Zoeken

Harley-Davidson omarmt Bikes & Boards

Goed voorbeeld doet volgen. Na het succes van Wheels & Waves kent ons eigen kikkerland ook z’n bikes&beach evenement: Bikes & Boards. Op 3 september vindt bij Beachclub The Spot in Zandvoort de tweede editie plaats van het lifestyle event plaats. Dit jaar met een heuse dragrace

MV Agusta deels in Russische handen

MV Agusta is deels in Russische handen gekomen. ComSar Invest, een investeringsfonds dat onderdeel is van de Black Ocean Group, heeft een minderheidsaandeel genomen in de MV Agusta Holding, dat nu weer 100% eigenaar van de MV Agusta Motor S.p.A. is.

Passo Sella per Energica

Het is je misschien niet ontgaan: Italië heeft besloten de Sellapas af te sluiten. Voor verbrandingsmotoren... veel ophef uiteraard, iedereen op z'n achterste poten en zwaar verontwaardigd, kreten als oneerlijk en het begin van het einde luidden al direct na de bekendmaking. Maar is dat wel zo?

Moto Guzzi opent Flagship store in Nijmegen

TLM bestaat dit jaar 35 jaar, reden voor de Guzzi dealer uit Nijmegen om eens naar een andere, grotere locatie te verhuizen. En er meteen een Flagship store van te maken. Zaterdag 15 juli aanstaande is de officiële opening.

KTM opent R&D Center in Duitsland

KTM is z’n vleugels flink aan het spreiden. Europa’s grootste motorfabrikant heeft woensdag 5 juli in het Duitse Rosenheim een compleet nieuw R&D Center officieel in gebruik genomen.