Zoeken

Haslam rijdt 8 uren Suzuka voor Team Green

British Superbike coureur en 2016 BSB runner-up Leon Haslam zal de komende zomer opnieuw deelnemen aan de prestigieuze 8 uren van Suzuka in Kawasaki’s officiële fabrieksteam “Team Green”.

Alex Cudlin naar SERT voor 24 uurs Le Mans

Alex Cudlin heeft getekend voor het Suzuki Endurance Racing Team (SERT), zo heeft Suzuki Moto France aangekondigd. De 30-jarige Australiër vervangt Anthony Delhane, die eerder deze maand aan de verwondingen van een crash in een wintertest is bezweken.

Conor Cummins naar Padgetts Honda voor Isle of Man TT

Padgetts Honda heeft dit jaar een sterke line-up voor de Isle of Man TT. Het team Conor Cummins aangekondigd als teamgenoot van elfvoudig TT winnaar Bruce Anstey. Cummins reed de afgelopen jaren voor het officiële Honda team als teamgenoot van John McGuinness.

Workshop Damen Leathers en Shoei Helmets voor Molenaar NSF100 coureurs

Op zaterdag 18 maart kregen de coureurs een rondleiding door het atelier en uitleg over het gebruik en onderhoud van de door Damen beschikbaar gestelde, vernieuwde race outfits.

McGuinness met Jackson Racing in zee voor Supersport TT

Voor het derde jaar op rij is John McGuinness met Jackson Racing in zee gegaan. De 23-voudig TT winnaar rijdt voor het in Preston gevestigde team in de Supersport TT op de CBR600RR.