Zoeken

10 jaar Wrenchmonkees

Als je dan toch naar het Noorden reist, kun je je vooraf natuurlijk al prima vermaken met alle vooruitzichten. Alles boven Hamburg is toch een soort ander gebied, ook wel bekend als het begin van Scandinavië. Dat daarmee ook alle inzicht van ruimte en afstanden de deur uit gaat, is een bijzondere bijkomstigheid, maar soms valt het mee. Het toeval wil dat Wrenchmonkees dit jaar tien jaar bestaat, een mooi moment om een kijkje in de keuken te nemen.

Rooskleurige toekomst Benelli

De toekomst van Benelli QJ ziet er weer rooskleurig uit. De Chinese automotive gigant Geely heeft recent namelijk een aandeel van bijna 10% genomen in Mercedes-Benz en AMG, na eind vorig jaar al een meerderheidsaandeel te hebben verkregen van Qianjiang, het moederbedrijf van Benelli.

Kijkje in de keuken van Louis Hamburg

Detlev Louis heeft bij de meeste motorrijders een stoffig imago als de Wehkamp onder de motorshops voor motortoebehoren, maar dat je daarmee het Duitse grootwarenhuis tekort doet werd ons duidelijk tijdens een bezoek aan het hoofdkantoor annex distributiecentrum in Hamburg.

Flat tracken in Faak

Nadat Ed zich in Engeland bij Dirt Quake zo enorm vermaakt heeft, sta ik direct te springen als ik een telefoontje krijg van Harley-Davidson om een vergelijkbaar feest mee te maken tijdens de European Bike Week. Dat is alleen maar het grootste Harleytreffen buiten Sturgis, dus wat kan er misgaan? Welnu….

Verslag EICMA 2017

De persconferenties van de grote merken waren voor liefhebbers online te volgen en direct downloadbaar voor de motorbladen. Je zult gemerkt hebben dat we er bij Motorfreaks als de kippen bij waren om je dit nieuws zo snel mogelijk te brengen. Maar er was meer nieuws te bespeuren op de Eicma. Motorfreaks speurde de beurs af en liet geen stand ongemerkt passeren. Hier is wat je nog niet op Motorfreaks vond…