Zoeken

Royal Enfield Slide School

Veel lol voor weinig centen

15 juni 2023


Jongens, kunnen we dit niet elke vrijdag in plaats van de vrimibo doen? 

Na een middag Flat Track Academy kan ik oprecht iedereen aanbevelen om eens een dagje (met vrienden/vriendinnen) te boeken, het is niet alleen leerrijk maar het is vooral een dag met heeeeel veel plezier en intens motorgenot. Dat alle aktie “slechts" in 1ste en 2de versnelling plaatsvindt maakt het daarenboven ook nog relatief veilig en maakt het dus zeker ook toegankelijk voor beginners, en ik moet je eerlijk bekennen dat ik op geen enkel moment het gevoel van snelheid heb gemist. Sliden is echt de max!  

Flat track is perfect om je skills te verbeteren en dikke fun te beleven, voor het luttele bedrag van nog geen 200 euro heb je gegarandeerd een dag om nooit te vergeten. Da’s inclusief verzekering, motorhuur en benzine (zonder eigen risico bij schade). Leuker en goedkoper dan dit gaat een dagje motorsport niet worden! Maar hou wel rekening met stramme spieren de volgende dag. 

Het hele jaar door zijn er cursussen op circuits als Vledderveen (Groningen) en Roden (Drenthe), de volgende datums zijn 24 juni (uitverkocht), 1 juli en 22 juli, voor meer info ga naar www.flattrackacademy.com.