Zoeken

Moto-Event Hengelo

Pagina 2

8 februari 2006
Inhoudsopgave
Moto-Event Hengelo
Pagina 2
Pagina 3

Rondje beurs

Moto-Event Hengelo was geen supergrote beurs, maar wel gevarieerd. Van de nieuwe Yamaha R1-SP tot aan klassieke Gilera"s, Harleys en Indians. Er viel genoeg te zien.

Op het podium waren diverse activeiten gepland. In samenwerking met enkele motorzaken werd er een paar maal per dag een modeshow gelopen. Lekker lui in je stoeltje kijken welk pak je wel mooi vind, naam van de motorzaak onthouden en als speer naar de stand van de motorzaak om het pak zelf te gaan passen. Naast de modeshows vonden ook de teampresentaties plaats op het podium. Elk aanwezig raceteam kreeg de kans om zich op beide dagen even in de schijnwerpers te laten zetten om het eigen team te profileren voor de beursbezoeker.

 
Het team van Allardracing tijdens de teampresentatie met de nieuwe 2006 motor

Tussen de shows en presentaties door was er ook actie. Veel actie! Alex van de Broek trapte af met een trialdemonstratie. Hard rijden kan iedereen, maar deze evenwichtskunstenaar amuseerde het publiek met een extreme voertuigbeheersing op de vierkante centimeter. Containers, balken, kooien, een schans. Het kon niet gek genoeg voor Alex. Zelfs de aanwezige promodames van het MF Racing Team ontkwamen er niet aan om als springschans gebruikt te worden. Naast Alex gaf ook AVZ Stuntriding acte de présence. Ook Arian deed weer zijn best om het publiek te vermaken. Na een rondje met veel kabaal door de beurs rijden volgde het publiek de motor gedwee naar buiten waar een stuk terrein was afgezet voor de kunsten van AVZ.

Hou de kalender in de gaten. Volgend jaar organiseert Racing Team Vriezenveen wederom de Moto-Event.