Zoeken

Piaggio introduceert Medley 125

31 mei 2016
Met de Medley introduceert Piaggio een voor het merk compleet nieuwe motorscooter in het high-wheel-segment. Volgens de Italianen moet de Medley de voordelen van een wendbare lichtgewicht scooter combineren met de technologie, prestaties, afmetingen en het comfort van een elegante high-wheeler..

Piaggio Medley_125

De lage zit op het grote, smalle zadel dat plek biedt aan twee personen, onderstreept de intentie van Piaggio om met de slechts 135 kilo zware Medley een comfortabele, toegankelijke motorscooter te lanceren met maximale controle, ook bij lage snelheden. De grote wielen (voor 16 inch, achter 14 inch) moeten daarbij garant staan voor maximale rijstabiliteit en een optimale wegligging voor een veilig en voorspelbaar rijgedrag.

De Piaggio Medley wordt in ons land geleverd met een moderne, nieuwe-generatie 125cc iGet 4-takt Euro4-motor. De krachtbron vertrouwt op vierkleppentechnologie en waterkoeling en levert 9 kW en 11,5 Nm aan trekkracht. Een ‘Start & Stop’ systeem is standaard en zorgt voor het verder beperken van het brandstofverbruik en de CO2-emissies (55 gram per kilometer). Met een bereik van 47,5 km/l en een tankinhoud van 7 liter is de Medley 125 goed voor een actieradius van ruim 330 kilometer. ABS maakt standaard deel uit van de veiligheidsuitrusting.

De Piaggio Medley 125 staat in ons land inmiddels bij de dealers en is met een vanaf prijs van € 2.995 een zeer sterk aanbod in de klasse van de high-wheel 125cc motorscooters. Vanwege het grote succes van de Medley in heel Europa draait de productie van de nieuwe Piaggio in Italië inmiddels op volle toeren.