Zoeken

Winnaar Honda selfie actie krijgt Africa Twin overhandigd

3 september 2016
Een motor winnen, simpelweg door een selfie te maken met de nieuwe Africa Twin, dat overkwam de 31-jarige Marc Belt uit Amersfoort. In de MediaMarkt in Hoog Catharijne werd de gloednieuwe Africa Twin aan de winnaar van Honda’s strakke actie overhandigd.

Honda Africa Twin MediaMarkt

Bij dertien verschillende MediaMarkt filialen was de afgelopen maand Honda’s ultieme Adventure bike, de Africa Twin, te bewonderen. En niet zonder reden, wie een selfie maakte met de fiets en dit deelde via de Facebook-app maakte niet alleen elke week kans op een Nikkei Action Camera, maar ook nog eens op een gloednieuwe Africa Twin.

De waanzinnig vette hoofdprijs ging naar de dolgelukkige Marc Belt uit Amersfoort, die alles op alles had gezet om de hoofdprijs in de wacht te slepen. De 31-jarige Belt had al drieënhalf jaar zijn motorrijbewijs, maar had de aankoop van een motor wegens omstandigheden moeten uitstellen. “Ik had eindelijk genoeg gespaard om een motor te kunnen kopen, tot ik op Facebook de actie van Honda zag. Toen heb ik alles op alles gezet om de Africa Twin te winnen,” aldus Belt die in het dagelijkse leven als verzorger in het dierenpark Amersfoort werkt.