Zoeken

Project Rebel Dreams: customize een Honda Rebel

18 maart 2018
Als je een motor op de markt hebt gezet waarbij in het ontwerp al rekening is gehouden met eigenbouw, dan ben het je als merk eigenlijk ook verplicht aan jezelf om daar wat mee te doen. En dus heeft Honda nu het Honda Custom project Rebel Dreams aangekondigd, een custom competitie met de Honda Rebel.

Project Rebel Dreams is een custombuild competitie tussen een Belgische en een Nederlandse bouwer, waarvoor Honda twee Rebel motoren beschikbaar stelt, plus een basis ombouw budget van € 1.000 (€ 750 voor bedrijven i.v.m. aftrekbaarheid B.T.W.). 

Beide projecten zullen door de collega's van BigTwin op de voet worden gevolgd, waarna tijdens de BigTwin Bikeshow op 2 november 2018 door het publiek een winnaar zal worden gekozen. De gelukkige winnaar mag zijn eigen custom mee naar huis nemen, de verliezende custom wordt door Honda geschonken aan de organisatie 'De Warmste Week' in België, die de motor zal veilen voor het goede doel.

Wil je meewerken aan het Rebel Dreams custom project? Je kunt je aanmelden door voor 28 maart aanstaande een schets van jouw ultieme custom Rebel met een korte toelichting van de eerste bouwplannen te mailen naar Bigtwin.

Honda maakt samen met de Bigtwin redactie een selectie van de mooiste en meest veelbelovende inzendingen. Die inzendingen worden gepubliceerd, waarna een publieke stemronde de uiteindelijke twee deelnemers zal bepalen.